Het dieet dat chronische ziekten geneest

De enige manier om uw darmstelsel weer zo gezond als maar mogelijk is te maken

 Stichting ter verbetering van uw gezondheidHet genezend dieet.

Het meest ideale gezondheidspakket

De echte onvervalste kefirkorrels die levenslang meegaan.

Gratis bij bestelling

kefirkorrels 30 gr goed voor 0,5 liter kefir per dag 2,95
Nagel Greens+ bosvruchten NZVT 264g B. Nagel BV 49,95
Omega & More Kokosolie geurloos 2220ml Witsenburg Natural Products BV 19,95
Joannusmolen Cacao 200g Joannusmolen 4,29
Colon Clean Colon Clean naturel 300g Sanofi-Aventis BV (Kernpharm) 9,49
Traay Bloemen honing creme eko 900g De Traay BV 8,45
Traay Bloemen honing vloeibaar eko 900g De Traay BV 8,45
Ekoland Aardbeienjam familiepot 375g Natudis BV 2,79
Piramide Sterrenmix zonder munt thee eko 120g Organic Flavour Company BV 3,45
Jacob Hooy Levertraan/visolie vitamine A & D 500ml Jacob Hooy & Co. -E 9,95
Jacob Hooy Droom thee 250g Jacob Hooy & Co. -1- 5,65
Zonnatura Zeezout fijn 500g Wessanen Benelux BV 1,45
Lamberts L-Arginine 1000 mg 90tab Lamberts Health Care Ltd. 29,6
Bountiful Stevia vloeibaar 100 ml Bountiful 11,95

Kosten per pakket tot 10 kg € 7,80
Kefir gratis bij pakketbestelling.

 Zie ook de pagina "Het genezend dieet".

Het genezend dieet is een dieet in die zin, dat met een optimaal voedingspatroon een robuuste gezondheid wordt opgebouwd, veel chronische ziekten worden afgebouwd en u kunt of in belangrijke mate,  of helemaal genezen.

Hebt u een chronische ziekte, het maakt niet uit welke, dan kunnen wij een uitgekiend dieet voor u samenstellen, dat zorgt dat u zich veel beter gaat voelen. Wij adviseren u om in overleg een plan te maken waarmee u geneest en zo mogelijk, medicijngebruik af te bouwen.

Het dieet dat door ons wordt geadviseert, is een evenwichtig dieet, dat voor een optimale en robuuste gezondheid zorgt. Aan de hand van uw gegevens stellen wij het optimale dieet voor u samen waardoor uw gezondheid wel moet verbeteren. Een juiste balans in voedingsstoffen zal geen nadelige bijwerkingen hebben, zoals bij medicijngebruik vaak wel het geval is. Een afgestemde en juiste voeding zal zorgen dat u zich in enkele weken al stukken beter gaat voelen en u krijgt inderdaad het gevoel dat het weer de goede kant op gaat met uw gezondheid.

De mens hoort niet ziek te zijn of te worden wanneer hij optimaal gezond voedsel naar binnen krijgt. In onze maatschappij zijn talloze automatismen ingebouwd waardoor we dat optimaal gezonde voedsel niet eten maar kiezen voor gemak en smaak en kiezen daarmee bijna automatisch  voor een slechte kwaliteit. Op langere termijn en soms zelfs in korte tijd kunnen chronische ziekten toeslaan, waar je niet meer vanaf komt zonder begeleiding uit een doolhof van dieten, en de via de reclame "gezonde?" voedingsstoffen.

Dat gezond voedsel de belangrijkste bron van gezondheid is, is al heel lang bekend. Wij in onze wereld van voedselproduktie en, meestal foute, bewerking hebben geen rekening gehouden met  onze gezondheid. De link tussen voedsel en gezondheid ligt verder weg dan ooit. In deze wereld waarin we alles verwachten van de medische- en farmaceutische wetenschappen is het aantal zieken epidemisch gestegen. Vooral de chronische ziekten slaan toe en kom je hiermee bij een arts dan kan deze weinig anders doen de pijnstillers of andere medicijnen voor te schrijven, die ook weer hun nadelige bijwerkingen hebben. Meestal worden symptomen bestreden en niet de oorzaak

 Chronische ziekten.

Het betreft de volgende welvaartsziekten in het algemeen.

  1. Spijsverteringsziekten.     crohne, ulceroses, diverticulitis, diarree, constipatie, .                                      darmkanker.
  2. Interne ziekten van diverse organen.  nier-, lever-, gal-, blinde darmziekten e.a. .                                                       organen.
  3. Huidziekten.                                      jeuk, exceem, psoriasis, huidkanker e.d.
  4. Spierziekten.                                     me/cvs, fibromyalgi, spierdystrofie.
  5. Hormoonhuishoudingsziekten.            graves, diabetes e.d.
  6. Verminderde hersenwerking.             vergeetachtigheid, dementie, alzheimer.
  7. Zenuw-aandoeningen.                        ms, aangezichtspijn, zenuwpijnen in het algemeen.

 Het ongemak van deze en nog vele andere aandoeningen kunnen in belangrijke mate worden verminderd of geheel weggenomen door het zirusdieet. Dit dieet is in belangrijke mate wetenschappelijk onderbouwd. Er is in ieder geval sprake van een zeer belangrijke verbetering en in veel gevallen een gehele verbetering als met het makersdiet wordt begonnen en na de eerste drie maanden het dieet wordt voortgezet. Dit moet uw nieuwe leefwijze worden, dan voorkomt u een terugval in uw gezondheid.

Veelal is het mogelijk na 3 maanden tijdelijk af te wijken van het dieet, maar de basis is de nieuwe voedingswijze volgens het dieet, waar u steeds weer op kunt terugvallen.
email">email">
We weten of veronderstellen met rede dat het meeste voedsel dat in fabrieken is klaargemaakt, de basis is voor praktisch alle chronische aandoeningen. Het lichaam is een biomechaniek dat zorgvuldig is afgestemd op natuurlijk voedsel en niet op voedsel waaruit praktisch alle nuttige componenten uitgehaald zijn en vaak kunstmatige stoffen aan toegevoegd zijn en voedsel dat ook nog fout behandeld is.

Het dieet.

 
Alle klachten bij cvs e.d. lijken te herleiden naar darmstoornissen geinitieerd door slecht voedsel. Volgens enkele voedingswetenschappers is bijna alle fabrieksmatig geproduceerde voedsel slecht voor de darmflora. Zij bevatten suikers, koolhydraten, slechte goedkope (trans)vetten, conserveringsmiddelen e.a. slechte stoffen. Deze onderhouden een darmflora met foute bacterien en schimmels die er voor zorgen dat z'on beetje alles in ons lichaam fout kan gaan doordat essentiele stoffen de organen niet kunnen bereiken.

Beter is het om producten te eten die de darmflora gunstig ondersteunen, zoals kefir, zuurkool, karnemelk en andere natuurlijke produkten zoals groenten, fruit en vruchten.

Vasten schijnt ook een zeer gunstige uitwerking te hebben voor de darmflora.

Een gunstige uitwerking heeft bijv het volgende dieet voor 2 weken en daarna wat ruimer, desembrood en roomboter tot je na vier weken een blijvend dieet/levenspatroon hebt wat voedsel betreft.

 8.45 uur                    Een platte eetlepel 'colon clean'  met een platte eetlepel 'Greens+' omroeren in schoon drinkwater, evt. bronwater en een glas schoon water daar achteraan, liefst lauwwarm water.

 9.15 uur                    Twee gebakken eitjes (Omeg 3 met DHA en EPA) met champignons gebakken in kokosolie en twee koppen sterrenmix thee zonder munt.

 13.00 uur                 Salade (witlof, chinese kool, andijvie, wortel, rauwe zuurkool uit het vat i.o.d.) met een halve citroen, uitjes, knoflook en een scheut rauwe virgin-olijfolie op smaak gebracht met kruiden-zeezout met als drinken water of sterrenmix (evt. met een beetje honing na twee weken).

 16.00 uur                  Een of meer kopjes sterrenmix thee zonder munt of droomthee.

 18.00 uur                 Vette koudwatervis  (Rundvlees, tartaar, zalm, tonijn of sardine in water of olie, geen (zonnebloemolie)  great ocean, alaska of noors met salade hierboven genoemd en voor na kefir evt. met koud geslingerde biohoning.

 20.00 uur               Droomthee.

 22.  uur                Voor het naar bed gaan kan nogmaals colonclean met greens+ met schoon water ingenomen worden.  Vooral aanvullen met een extra glas (schoon) water.

 Belangrijk voor de eerste zes weken is het mijden van alle voedsel die slecht is voor de darmflora om de goede spijsverterings-bacterien in het darm slijmvlies zich te laten ontwikkelen zodat dit sterk wordt. Drie maanden nadat alle verschijnselen zijn verdwenen kan voorzichtig begonnen worden met het “gevaarlijke” voedsel, maar het blijft oppassen, er kan een overgevoeligheid blijven bestaan. Blijvende schade kan niet worden uitgesloten.

 Dus vooral mijden, koolhydraten, suikers, foute vetten. Mijd vooral fabrieksmengsels zoals, margarine, halvarine, braadolie, saladdressings oid. Bijna overal zit suiker, azijn, geharde vetten, conserveringsmiddelen, enz. in.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 Makersdiet

 Het genezend dieet

Postadres:
Parkweg 112
9751CW Haren Gn

Vestiging:
 Parkweg 112
 9751CW Haren Gn

Adviseur
Ing. F.J. Zigterman Rustenburg

Verbetering en genezing

 chronische welvaartsziekten