Makersdiet, Het genezend dieet.

Het dieet om uw gezondheid te verbeteren

 Stichting ter verbetering van uw gezondheidGreens+

 

Over het algemeen maken we maar van heel weinig voedingsmiddelen gebruik in verhouding tot wat er in de natuur te vinden is. Er bestaan meer dan 4000 verschillende soorten planten die tot voedsel kunnen dienen. Daarvan gebruiken wij er ongeveer 150 van en in dagelijks gebruik is dat vaak veel minder. Begrijpelijk dat we dan ook veel minder verschillende soorten voedingsstoffen naar binnen krijgen dan wat goed is voor een uitstekende gezondheid tot op hoge leeftijd. 

Nog minder wordt het wanneer in de voedingsindustrie allerlei hapklare deelmaaltijden worden gemaakt die je van de pot in de pan kunt doen en verder geen bewerkelijkheden daaromheen. Mooi gemakkelijk, maar niet erg veelzijdig. Met "slow food", zelf klaargemaakt voedsel, kom je al wat verder, maar je haalt daarmee nog niet alles wat je nodig zou hebben voor die robuuste gezondheid, maar je komt al een heel eind.

Sommige industrien hebben daar al op ingespeeld en hebben kruiden e.d. gedroogd, verpoederd en in de handel gebracht. De kunst is het om de juiste en best mogelijke samenstelling van kruiden daaruit te kiezen. Vanwege de overmaat aan suiker die we dagelijks bewust en vooral onbewust innemen worden nogal wat voedingsstoffen in ons spijsverteringssysteem waardeloos en een vorm van verzuring van ons lichaam volgt. Om dit tegen te gaan is het goed, zelfs noodzakelijk om alle suiker te mijden en elke dag Greens+ te nemen in combinatie met Colon Clean. Colon Clean is een samenstelling van in water oplosbare vezels Die bijzonder vriendelijk zijn voor onze darmwand. In combinatie met Greens op een nuchtere maag en darmen kunnen ze optimaal hun werk doen en de darmwand weer herstellen zodat de juiste schimmels en bacterien voor een goede spijsvertering kunnen zorgen. Pettig bijverschijnsel is de goede stoelgang die dan ontstaat. Het gaat tevens de vorming van aambeien tegen.

 Greens+ moet in combinatie met Colon Clean worden ingenomen een half uur voor het ontbijt en anderhalf uur na het laatste drinken s' avonds. Bekend is dat nogal wat topsporters daar gebruik van maken, hoewel ik niet bekend ben met hun overig dieet. Neem een flinke theelepel Greens+ en flinke theelepel CC meng dit eerst droog en daarna met een glas water. Dit direct opdrinken en gelijk er nog een glas water achteraan is de beste methode.

Greens+ bevat voornamelijk alkalisch uitwerkende gedroogde planten en ook niet melkzuur bacterien, die goed zijn voor een zo volledig mogelijke spijsvertering. Het werkt tegen de verzuring van het lichaam en in combinatie met de overige onderdelen van de Makersdiet kan het evenwicht in de spijsvertering en het lichaam teruggekregen worden. Tevens staat op de verpakking vermeld dat het vrij gluten. Dit voor degenen die een glutenallergie hebben.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 Het genezend dieet

Stichting Chronische Ziekten


De stichting stelt zich ten doel,
het bevorderen van een gezonde
leefwijze, waaardoor het onstaan
van chronische ziekten wordt
voorkomen.

Het bevorderen van de gezondheid
in het algemeen.

Duidelijkheid en inzicht geven
in de gezonde leefwijze.

Gezonde leefwijze bevorderen
door een bepaald dieet.

Waardoor men:

Langer gezond blijft
Lager vitaal blijft.
Langer thuis kan wonen.
Langer eigen lot kan bepalen.
Minder een beroep doet op de
zorgtehuizen, gezondheidszorg
en de medische zorg.